MASINA TA,

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Vehiculele noastre au fost proiectate și construite pentru unele din cele mai mari provocări, creând o moștenire demonstrată de performanță și durabilitate. Am fost prima marcă japoneză care a oferit o garanție a producătorului de 5 ani. Cu aceleași standarde ridicate și același nivel riguros de testare pentru accesoriile noastre originale, acestea sunt de asemenea oferite acum cu o garanție de 5 ani. Împreună cu cei 5 ani de asistență rutieră gratuită (MAP) și o verificare gratuită a vehiculului, acesta este Angajamentul nostru de Service pentru șoferii Mitsubishi.

 
 

Service Commitment

Angajament Service

  • 5 ani garanție vehicul
  • 5 ani garanție pentru accesoriile originale
  • 5 ani asistență rutieră gratuită (MAP)
  • O verificare gratuită a vehiculului pe an
 
 

Bucură-te deplin de viață

Vehiculul tău Mitsubishi a fost fabricat și echipat cu tehnologii și inovații de ultimă generație. Am dezvoltat metode avansate pentru a permite vehiculului să ofere siguranță, performanță și fiabilitate. Tehnicienii noștri sunt experți în întreținerea vehiculului tău și îl vor trata cu aceeași pasiune și dedicare ca și cum abia ar fi părăsit fabrica.

 
 
 
 

5 ani garanție vehicul

Gama Mitsubishi Motors este o îmbinare de design atrăgător și inginerie excelentă. Există mii de piese în fiecare din vehiculele noastre, și ne ocupăm de oricare timp de 5 ani sau 150.000 de kilometri. Pentru detalii, termeni și condiții, consultă Caietul de Service care a venit odată cu vehiculul.

 
 
 

5 ani garanție pentru accesoriile originale

Accesoriile originale Mitsubishi Motors montate pe modelele Mitsubishi înainte de livrare sunt garantate împotriva defectelor de montare sau de execuție. Dacă un accesoriu prezintă probleme în cadrul perioadei de acoperire a garanției, acesta va fi reparat sau înlocuit la un dealer autorizat sau centru service Mitsubishi Motors. Mai multe detalii, se găsesc în caietul de service care a venit odată cu vehiculul.

 
 
 
 

5 ani asistență rutieră gratuită (MAP)

Pachetul de asistență rutieră gratuită (MAP) este proiectat să accentueze experiența de a deține un Mitsubishi, asigurând în același timp o liniște sufletească. Acest pachet a fost gândit pentru a asigura o întrerupere minimă pentru tine și alți pasageri, dacă aveți o problemă cu vehiculul, în vacanță sau acasă.

Disponibil pe bază de apel, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, MAP îți furnizează un service:

  • Rapid și eficient
  • Personalizat pentru a acoperi orice eventualitate
  • Consecvent și disponibil peste tot în Europa

Consultă caietul de service care a venit odată cu vehiculul pentru detalii, termeni și condiții legate de MAP.

 
 
 
 

Verificare gratuită a vehiculului

Poți duce vehiculul la o verificare în 25 de puncte vitale, gratuit în orice service autorizat Mitsubishi Motors. Contactează un dealer autorizat pentru programare. Poate vrei o verificare înainte de iarnă sau înainte de vacanța de vară. Oricum ar fi, beneficiezi de o verificarea gratuită pe an. Tu alegi când!

 

*Pachetul SERVICECOMMITMENT/ (ANGAJAMENTSERVICE) este aplicabil tuturor mașinilor înmatriculate începând cu data de 01.01.2020.