Descoperă Noul Mitsubishi OUTLANDER PHEV 2024 – Performanță și Sustenabilitate

Programul RABLA 2024 începe la Mitsubishi Vâlcea – Prima de casare de 120.000 lei
12.03.2024

 

Mitsubishi Motors își consolidează poziția pe piața europeană prin extinderea gamei sale de modele electrificate, oferind soluții pentru principalele segmente de piață. În urma succesului obținut cu noul ASX și noul Colt, Mitsubishi Motors pregătește lansarea modelului emblematic Outlander PHEV în segmentul european D-SUV în 2024.

Acest model, deja premiat în multiple rânduri, va fi adaptat pentru cerințele europene, subliniind dedicarea continuă a mărcii față de regiunea europeană și consolidând portofoliul de vehicule electrificate. Frank Krol, Președintele și CEO al Mitsubishi Motors Europe, a subliniat importanța lansării acestui model: “Lansarea modelului Outlander PHEV reconfirmă angajamentul Mitsubishi Motors față de piața europeană și reprezintă un nou pas important în planul nostru de dezvoltare, aducând înapoi marca Mitsubishi Motors în segmentul D-SUV european.”

Cu un design ce îmbină estetica rafinată și funcționalitatea, noul Outlander PHEV va impresiona prin exteriorul său distinctiv, evidențiind elementele de design recunoscute ale Mitsubishi Motors, precum emblematicul “Dynamic Shield” în față și designul unic “Hexaguard Horizon” în spate, transmițând un sentiment de securitate și robustețe.

Pe lângă estetică, interiorul modelului va oferi un nivel ridicat de confort și funcționalitate, combinând calitatea superioară și măiestria japoneză pentru a crea o experiență premium pentru pasageri.

Noul Outlander PHEV va fi echipat cu o variantă adaptată pentru Europa a celei de-a doua generații a sistemului avansat PHEV, cu dublu motor 4×4 și Super-All Wheel Control, menite să asigure o experiență de condus plăcută și eficientă, adaptată nevoilor europene.

Cu tehnologii avansate de asistență pentru șofer și infotainment, noul Outlander PHEV 2024 promite să ofere un nivel înalt de siguranță, confort și comoditate pentru șofer și pasageri.

Lansarea acestui model va aduce în Europa, inclusiv în România, o opțiune inovatoare și sustenabilă pentru mobilitatea urbană, consolidând poziția Mitsubishi Motors pe piața europeană în segmentul vehiculelor electrificate.

 

 

 

 

Comments are closed.

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Termenii si Conditiile website-ului mitsubishi-valcea.ro
Detalii