Programul RABLA 2024 începe la Mitsubishi Vâlcea – Prima de casare de 120.000 lei

Descoperă Noul Mitsubishi OUTLANDER PHEV 2024 – Performanță și Sustenabilitate
06.03.2024

După o lungă perioadă de așteptare, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), sub conducerea președintelui său, Laurențiu Neculaescu, anunță lansarea Programului Rabla 2024. Oferind un sprijin substanțial pentru adoptarea unui stil de viață mai sustenabil, AFM a anunțat majorarea primei de casare la 120.000 de lei pentru cei care optează pentru achiziționarea unei mașini pur electrice, fără a avea obligația de a casă o mașină veche.

Laurentiu Neculaescu, președintele AFM, a declarat în data de 11 martie, în cadrul unei conferințe de presă din timpul vizitei acestuia la Târgoviște: “Fac un anunţ în premieră la Târgovişte astăzi, pe data de 19 va demara Programul Rabla, Rabla Clasic şi Rabla Local. Pentru toţi cei care sunteţi interesaţi, mai ales pentru unităţile administrativ-teritoriale, ştiţi că am majorat prima de casare la 120.000 de lei, dacă doriţi să vă achiziţionaţi o maşină pur electrică şi nu aveţi obligativitatea de a casa o maşină veche”.

La Mitsubishi Vâlcea, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră. Încurajăm clienții noștri să se înscrie în Programul Rabla 2024 și să ne contacteze pentru a descoperi ofertele noastre personalizate.

Comments are closed.

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Termenii si Conditiile website-ului mitsubishi-valcea.ro
Detalii